cursuri de actorie Bucuresti

Importanța de a avea un hobby

 

Nu pot sublinia suficient ceea ce urmează să spun: gaseste-ti un hobby.

Un hobby poate fi descoperit la orice vârstă și dezvoltat treptat, iar scopul lui este  de a obține relaxare și echilibru.

Pe de altă parte, nu puțini sunt cei care, pornind de la o pasiune, au dezvoltat o cariera, îmbinând utilul cu plăcutul.

Găsiți ceva ce vă face plăcere, ceva separat de munca primară. Poate fi ceva creativ. Explorarea unor noi forme de artă este o modalitate excelentă de a vă stimula creativitatea.

Hobby-ul si job-ul

Motivul pentru care hobby-ul tău trebuie să fie separat de munca principală este foarte simplu: este o șansă să te îndepărtezi de rutina și să faci altceva pentru o vreme. Deși probabil interesantă, munca este de asemenea epuizantă și toți merităm o pauză. A-ți lua puțin timp din când în când să te relaxezi și să te distrezi nu este niciodată un lucru rău.

Un alt avantaj pentru a avea un hobby este că puteți încerca tot felul de lucruri. Bineinteles, fără presiunea de a profesa sau progresa. Un hobby poate fi descoperit la orice vârstă și dezvoltat treptat, iar scopul lui este  de a obține relaxare și echilibru.

Pe de altă parte, nu puțini sunt cei care, pornind de la o pasiune, au dezvoltat o cariera, îmbinând utilul cu plăcutul.

De exemplu, doriți să încercați cursurile de teatru. Va inscrieti la o scoala de teatru, urmati cursurile, jucati pe o scena mica in fata prietenilor etc. Daca ti-a placut, vei merge mai departe. Daca nu, nu este absolut nimic în neregulă cu asta. Fara sa-ti dai seama, ai avut numai de castigat. Ti-ai dezvoltat creativitatea, puterea de concentrare, ai invatat sa te exprimi mai usor in public,  sa gandesti rapid, sa reactionezi spontan, ti-ai facut prieteni noi, ai contribuit la dezvoltarea ta personala.

Cauta-ti un alt hobby, pentru că este important.

Posibilitățile sunt nelimitate și nu ar trebui să lăsați pe nimeni să dicteze ceea ce vă place, în afară de voi. Simțiți-vă liber să explorați, pentru că nu știți niciodată ce vă poate surprinde. „Varietatea este condimentul vieții”, si sunt perfect de acord cu aceasta afirmatie. În plus, vrei să ajungi să fii acea persoană care se ocupă cu munca și nimic altceva? Fii cineva cu interese și hobby-uri și o viață în afara muncii. Te vei distra mai mult, vei fi mai interesant și vei avea întotdeauna ceva de vorbit. Viața este scurtă, așa că distrează-te din când în când.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.