Ce este FF Theatre?

FF Theatre este un vis, visul unor oameni care și-au dedicat viața teatrului si artelor. 

UN VIS

UN VIS

Arta este a tuturor și poate să fie făcută oriunde, atâta timp cât este făcută cu dragoste și muncă. Scopul nostru este să o ducem peste tot, să o facem accesibilă pentru toată lumea și să-i dăm toate formele în care se naște în imaginația noastră.

UN TEATRU INDEPENDENT

UN TEATRU INDEPENDENT

FF Theatre este un teatru mic… pe lângă niște teatre foarte mari. Dar are ceva special: nu are reguli și este liber. Vino să vezi ce înseamnă asta și la ce minunății duce libertatea creativă.

De ce FF Theatre?

Pentru că, atunci când vine vorba de teatru indepedendent, noi suntem ași. Da, suntem cei mai buni, facem asta de peste șase ani și o facem cu succes! Fiecare dintre noi are „sub centură” sute de spectacole și mii de oameni care ne-au văzut pe scenă.
Promisiune

Promisiune

O să facem teatru, o să dansăm, o să luăm cele mai bune cărți și o să le dramatizăm, o să fim serioși, o să râdem, o să fim aroganți, o să fim vulgari, o să fim cuminți…toate astea pentru voi! Pentru că fără voi, fără cei care sunt alături de noi la fiecare spectacol, nimic nu este posibil.

Provocare

Provocare

Veniti sa vedeti cu ochii vostri. Daca esti actor, daca esti scenarist, regizor, artist, daca ai o idee, daca iubesti teatrul, fugi acum in sectiunea Spectacole.

Si inca ceva

La noi poti sa-ti bei berea linistit  in timpul spectacolului!
FOLLOW US

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru: