Proiecte

Când spunem că vrem să aducem teatrul în viețile oamenilor, nu glumim!
Avem trei proiecte minunate și suntem plini de speranță pentru un viitor mai bun și mai strălucitor al teatrului în România.

Fundația Filmul Românesc

Pâna pe 25 mai 2024 poti decide ca 3,5% din impozitul pe venit plătit de tine în anul 2023 să ajungă de la Stat la noi!

Completează și semnează formularul 230 în câteva minute, fără drumuri la ANAF si trimite-l pe e-mail la adresa:  contact@ffentertainment.ro

Echipa noastră se va ocupa să transmită formularul la ANAF.

Formularul 230 se va completa cu datele prevăzute obligatoriu și va fi semnat :

  • Nume, inițiala tatălui, prenume
  • Cod numeric personal
  • Adresă domiciliu, telefon, email
  • Semnătura contribuabil

Fii tu cel care decide destinația celor 3,5% din impozitul tău anual !

Intrarea liberă

Vrem ca în fiecare luni și marți la noi la teatru să găsești un spectacol pregătit de elevii noștri super-talentați, la care intrarea să fie gratis! Așa că, dacă ești student și ți-ai dat toți banii pe cărți, sau pur și simplu iubești teatrul dar nu-ți poți permite să te bucuri de el mai des, te așteptăm pe la noi. Chiar acum, în timp ce tu citești aceste rânduri, noi muncim la două spectacole noi. Ai răbdare!

Teatru pentru toți

Avem o provocare pentru voi – actorii, regizorii și dramaturgii care nu au unde să (se) joace!

Știm că lumea e rea și viața de artist e grea, dar iată: dacă vreți să jucați, să montați, dacă aveți un proiect nebun în cap sau unul deja gata, intrați în contact cu noi, dați-ne un mail, sunați-ne, veniți peste noi în casă! Ne așezăm la masă, vorbim, împărțim cu voi spațiul de repetiții, cele șase reflectoare (și doua led-uri!), covrigeii și apa noastră. Și pentru ca noi nu suntem monștrii sacri ai artelor teatrale, o să lăsăm publicul să decidă dacă intrați sau nu în stagiunea noastră.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru: