Spectacole

Aici găsești stagiunea noastră în toată splendoarea ei. Ne dorim sa ajungem la oamenii zilelor noastre. Aceia care au nevoie de o pauza de la teatrul conventional, si vor sa se bucure de mesaje actuale, cu care te poti identifica, cu care poti rezona, intr-un cadru informal si dinamic.

Epoca de Aur

Comedie

 

Cu bucurie, vă invităm într-o călătorie plină de umor și amintiri cu  spectacolul “Epoca de Aur”.

Am strâns cu grijă și drag fragmente de geniu interpretate de legendele umorului românesc, precum Dem Rădulescu, Toma Caragiu, Puiu Călinescu, Stela Popescu si alti mari actori care au făcut zilele românilor mai luminoase în acea perioadă controversată, si am montat un spectacol magic.

Te așteaptă hohote de râs la încurcăturile din sketche-uri precum “Cine e Didina”, “Costica Dormi”, “Pomul care face ciori”, “Dactilografa”, “Icoane pe sticlă” și multe altele. În timp ce râzi cu poftă, vei simți că umorul și buna dispoziție nu au dispărut odată cu generatia de aur, ci sunt mai vii și mai contagioase ca niciodată.

Și da, veți avea parte și de o experiență muzicală live care va îmbogăți atmosfera deja vibrantă. Vă invităm să retraim împreună aceste momente memorabile, să râdem împreună și să celebrăm spiritul inconfundabil al “Epocii de Aur”. Veți pleca cu inimile pline de bucurie și cu amintiri care vă vor călăuzi prin negura timpurilor noastre.

 

Distribuția: Mara Stoian, Cristina Marin, Teo Drăgan, Eduard Boț, Cezar Dincă

Durata: 1h30

50 de nuanțe de gri ale doamnei Cucu

Comic. Haotic. Absurd.

 

Spectacolul „50 de nuanțe de gri ale doamnei Cucu” transformă dormitorul într-o comedie nebună cu o doza sănătoasă de absurditate.

În căutarea de scântei în dormitor, soții Griffin aplică cu zel lecțiile amuzante dintr-o carte de psihologie. Însă, în loc să aducă romantism, fanteziile lor transformă dormitorul într-un circ, cu personaje neobișnuite și surprize pe măsură. Rude, vecinii și necunoscuții năvălesc pe rând în fantezia lor, acum între ei, în loc să fie aprins focul pasiunii se declanșează o adevarată bombă nucleară.

 

Regia: Eduard Boț

Distribuția: Ioana Chelmuș, Alexandra Brânză, Teodor Drăgan, Adrian Pantelimon, Eduard Boț

Durata: 1h 15

Adaptare după „My husband wild desires” de John Tobias.

Nerecomandat tinerilor sub 16 ani!

Durata: 1h15

Senzații noi

Amuzant. Realist. Inovator

Experimentează o nebunie comică menită să te confrunte cu adevăruri adânc înrădăcinate, pe care, de obicei, le evităm. “Senzatii noi” nu este doar un spectacol, ci o călătorie psihologică, o provocare a gândirii tale, unde frontierele dintre normalitate și excentricitate se estompează.

„Senzatii noi” – O călătorie tulburătoare în universul nostru paralel, unde realitatea și arta se întâlnesc într-o explozie de senzatii noi. Printr-o manipulare abilă a emoțiilor, spectacolul devine un vârtej captivant care te va prinde în mrejele sale și nu te va lăsa să scapi.

Nu o sa-ti oferim mai multe detalii pentru ca ar diminua impactul pe care o sa-l resimti. Devaluim  doar o fraza care rezoneaza cu fiecare privitor:

“Ascultă-mă, băi, regizore, viața bate teatrul tău la curul gol!”

Mihai Ignat, maestrul din spatele acestui text, te va purta prin labirintul inovator al experiențelor teatrale, fiind unul dintre cei mai prolifici dramaturgi ai timpurilor noastre, fiind castigator a două premii UNITER pentru „Cea mai bună piesă a anului”.

Prinde locurile tale și lasă-te prins în valul de senzații noi – pentru că, în final, teatrul nu este doar despre spectacol, ci și despre transformare și descoperire personală. Nu pierde ocazia să trăiești această experiență extraordinară!

Regie: Eduard Boț

Distribuție: Daniela Purcărea, Mara Stoian, Teodor Drăgan, Eduard Boț

După textele lui Mihai Ignat: „Nu înțeleg ce se întâmplă” și „One man show”

Durată: 1h20

Nerecomandat persoanelor sub 16 ani!

Durata: 1h20

M&M

“M&M” este o călătorie în lumea pasiunii și a relațiilor distructive, care dezvăluie nuanțele subtile ale iubirii. În centrul său se află două femei, Maude și Maddy, personaje cu personalități diametral opuse, dar care se îndrăgostesc într-un mod care depășește barierele sociale și emoționale. Această relație pasională și, uneori, dureroasă, vă va purta într-un dans al extremelor, unde veți simți pasiunea, senzualitatea și tensiunea din fiecare mișcare și replică.

Spectacolul “M&M” vă va face să vă întrebați despre limitele iubirii și despre consecințele acesteia într-o relație intensă.

Cu o intrigă captivantă și interpretări remarcabile, acest spectacol vă va aduce în fața unei adevărate certitudini: iubirea poate apărea în cele mai neașteptate locuri și momente, fără niciun avertisment.

Nu ratați ocazia de a fi martorii unei povești de neuitat, deoarece “M&M” este mai mult decât un simplu spectacol – este o experiență emoționantă și profundă pe care nu veți dori să o ratați.

Regia: Daniela Purcărea

Distribuție: Mara Stoian, Anamaria Ason, Petre Cișmigiu

Text: Ștefan Caraman

Durata: 1h 30

Nerecomandat persoanelor sub 16 ani!

Durata: 1h30

Fericirea în 5 pași. Comedie antimotivațională

Vă invităm la o comedie antimotivațională!

 

Grațiella, o prețioasă ridicolă din zilele noastre, labilă psihic și emoțional, frustrată, asaltată de ambiții, dornică de afirmare de sine, recurge la ajutorul unui life coach, Dennis Maximus, ca să o scoată din depresie și să o facă fericită. Ajunge să trăiască o poveste de dragoste de una singură. Face o fixație pentru acest life coach, de fapt, un escroc și un șantajist emoțional, fost stripper, care, sub pretextul a diverse proceduri, etape de dezvoltare personală etc. o stoarce de bani. Dar ea renaște din propria cenușă și duce comedia mai departe.

False cursuri de dezvoltare personală sunt pe toate gardurile, în ofensivă continuă, deoarece există o cerere continuă. Lumea se află într-o permanentă criză spirituală și simte nevoia să-și umple acest gol, căzând victimă multor neaveniți, șarlatani, falși terapeuți.

Ca scriitor, am nevoie să mă exprim despre lucruri de actualitate, oprind în loc nebunia lumii și punându-i oglinda în față.  Fața ei cea mai comică.

Radu Aldulescu

Grațiella: Adriana Irimescu

Dennis Maximus, Life Coach: Filip Ristovski

Regia și selecția muzicală: Alina Hiristea

Coregrafia: Mălina Andrei

Nerecomandat persoanelor sub 14 ani!

Durata: 1h20

Frumosul și Bestiile

“Frumosul și Bestiile” este o comedie inteligentă și savuroasă despre patru femei care se află într-o situație inedită: toate patru sunt iubite de același bărbat, fără să știe una de cealaltă. Convocate de urgență printr-o telegramă la vila lui Marco Anselmi, femeile se așteptau la o revedere romantică, însă ceea ce urma să fie o întâlnire de vis se transformă într-o farsă plină de accente dramatice, într-un prolog și un epilog.

Clelia, Stefania, Amanda și Marisa sunt patru femei diferite, cu personalități și vise diferite, dar toate sunt unite de același bărbat, Marco. În loc să se lupte între ele și să se certe, femeile hotărăsc să se alieze și să pedepsească în mod amuzant și inventiv bărbatul care le-a înșelat.

Comedia abordează teme precum relațiile, căsnicia și excesul de iubire, și conține schimburi de replici pline de haz, qui-pro-quo-uri irezistibile și situații comice istețe, în care umorul este învăluit în ironie. Scrisă de Aldo Lo Castro, “Frumosul și Bestiile” este o piesă de teatru amuzantă și inteligentă, care va face publicul să râdă în hohote și să se simtă bine.

Regia: Eduard Boț

Distributia: Daniela Purcărea, Ioana Chelmuș, Iulia Neacșu, Mara Stoian, Eduard Bot, Teo Dragan, Andrei Necula

Nerecomandat persoanelor sub 14 ani!

Durata: 1h10

Cine pe cine răpește?

O răpire sau o poveste de dragoste ?

“Cine pe cine răpește?” este o comedie care ascunde sub valul dulce și ignorant al râsului, un protest împotriva banalului. Un spectacol care dă viață  pornirilor și poftelor imorale care zac in fiecare dintre noi.

Ben un bărbat ciudat și  inadaptat la cerințele societății, o răpește pe Gloria, o tânără femeie complăcută perfect la viața anostă a omului simplu. După un parcurs plin de jocuri de putere, destinele lor se contopesc în cel mai neobișnuit mod cu putință, totul culminând într-un final care o să-ți spulbere toate așteptările.

Poate o relație să înceapă cu o răpire? Există sindromul Stockholm sau uneori să fii răpit, este exact gura de aer de care ai nevoie?

“Cine pe cine răpește?” este o frească urbană care ne invită să privim adânc în dorințele și principiile noastre.

Regia: Florin Frățilă

Distributia: Iulia Alexandra Neacșu, Eduard Boț

Nerecomandat persoanelor sub 14 ani.

Durata: 1h

Funeralii fericite

Umor negru, tragicomedie.

O comedie nebuna care ne arata ca oamenii vor gasi umor in cele mai neasteptate locuri si situatii.

Un priveghi balcanic, personaje principale fara puls, colegi de santier, iubite, amante, bocitoare, lautari si prostituate trec prin intamplari care depasesc orice asteptare si care or sa te faca sa razi cum nu stiai ca este posibil.

Piesa “Cu sufletul nu-i de glumit” a lui Dimitri Dinev este o opera care te face sa hohotesti si sa te simti vinovat ca o faci, sa plangi cu un ochi si cu celalalt sa privesti spre viitor, sa vrei sa fii mort si  in acelasi timp sa traiesti cum nu ai trait niciodata.

Povestea lor incepe intr-un apartament mic din centrul Vienei unde sotia decedatului Nikodim Austricul asteapta venirea colegilor din Serbia, Bulgaria si Romania, pentru priveghi. Lucrurile incep sa se incurce  in momentul in care invitatii raman singuri. Alcoolul, suferinta, iubirea si prostia scot tot ce este “mai bun” la iveala din colegii indurerati si incepe desfraul. Din momentul in care hotarasc sa-l așeze pe Nikodim la masa pentru un paharel mic, totul o ia repede la vale si nebunia este de neoprit.

O capodopera care te impinge sa-ti privesti viata, si asa scurta, si sa te intrebi daca ai reusit sa faci tot ce ti- ai dorit.

Distributia: Daniela Purcarea, Ioana Chelmus, Miruna Soare, Eduard Bot, Pantelimon Adrian, Teo Dragan, Petre Cismigiu, Miron Gheorghe, Cezar Dinca

Regia: Florin Fratila

Nerecomandat persoanelor sub 14 ani.

Sponsor principal al spectacolului Rarox

Durata: 1h45

Extrem

Extrem. Dur. Real.

Un spectacol unicat si inovator care va schimba felul in care teatrul exista in timpurile noastre.

O poveste palpitanta care abordeaza o problemă complexă a societății noastre într-o modalitate inovatoare, transformand publicul din spectator pasiv in juriu, judecator si calau. Un eveniment interactiv in care publicul alege desfasurarea spectacolului, prin vot anonim, ghidand actorii spre unul dintre cele 3 finaluri posibile.

Universul „eroinei” noastre, Marjorie, este spulberat in mii de bucatele atunci cand un psihopat alege sa o transfome in victima.

Cum reactionezi cand te trezesti cu un strain in casa?

Ti-ai ajuta prietenii sa ingroape pe cineva?

Crezi ca poti deveni calaul agresorului tau?

Acestea sunt intrebarile la care TU va trebui sa gasesti raspunsul.

Extrem, o experienta de neratat!

Regia – Florin Fratila

Distributie: Ioana Chelmus, Pantelimon Adrian, Mara Stoian, Alexandra Zamfirescu

Nerecomandat persoanelor sub 18 ani!

Limbaj licentios, violenta, abuz sexual.

Durata: 1h30

Fragilitatea umană în absența luminii

Fragilitatea umană în absența luminii  este un spectacol despre singurătate ca ultimă formă de apărare în faţa cruzimii lumii. Ne propunem să vorbim despre efectele resimțite în cazurile de depresie și despre parcursul intim al acestora. Ce se întamplă atunci când liantul dintre sine și lumea exterioară se rupe?  Omul îşi pierde statutul de fiinţă socială, se auto-izolează sau oamenii din jurul lui sunt pregătiţi să îi întindă o mână de ajutor?

Distribuția: Ștefan – Alexandru Iancu, Daniela Purcărea

Regie: Cătălina Baciu

Univers sonor live: Daniela Purcărea

După texte de:  Maximilian Blecher, Eric Bogosian, Anka Kowalska, Mihai Ignat, Mitoș Micleușanu, Octavian Paler, Sarah Kane, Marin Sorescu

Nerecomandat persoanelor sub 14 ani!

Durata: 1h

Vrei sa mori cu mine?

” Nu exista decat un singur mod de a avea totul, sa nu ceri nimic”

O poveste inspirata din fapte reale.

O drama plina de umor negru care trateaza un subiect intunecat si controversat: Sinuciderea.

La prima vedere…

O tipa care crede ca le-a facut pe toate si viata nu mai are ce sa-i ofere, un tip care crede ca toti si toate lucrurile din jurul lui sunt false. O poveste de dragoste aparuta in cel mai nepotrivit moment.

Julie si August se intalnesc in cel mai neasteptat loc  si pornesc in ultimul drum al vietii lor:  zapada, fiorduri si prapastii, o zi si o noapte in care aleg daca sa traiasca sau sa moara.

Sau poate ca…

Julie este internata intr-un spital de psihiatrie si colegul ei de salon, pe care nici macar nu-l cheama August, o tachineaza si ii intinde nervii la maxim.

Sau…

Totul se petrece doar in mintea unui om bolnav si singur care are nevoie de ajutor.

De cate ori  te-ai gandit ca esti singur, de cate ori ai trait cu impresia ca nimic nu o sa se schimbe?

Ce faci daca esti prins in acest dans macabru al gandurilor suicidale?

Unde este salvarea?

„Norway Today” de Igor Bauersima, piesa care a castigat premiul pentru cea mai buna drama contemporana. Bazata pe fapte reale,  are parte de o adaptare de exceptie care ne transpune intr-o lume paralela in care posibilitatile, planurile reale si imaginare  se intrepatrund dand nastere la noi intrebari, raspunsuri si la un final care te va surprinde in mod sigur.

Sinuciderea un act de curaj sau lasitate ?

  • Drama
  • Umor negru
  • Thriller/Psihologic

Distributia: Alexandra Branza, Adrian Pantelimon

Regia: Florin Fratila

Durata: 1h15

CRIME

Te-ai găsit vreodată într-o situație disperată în care ai avut nevoie de bani în cel mai scurt timp posibil? CRIME este un spectacol de teatru care explorează ce se întâmplă atunci când oamenii ajung la capătul răbdării și iau decizii extreme pentru a-și rezolva problemele financiare. Fie că e vorba de o întârziere a salariului, cheltuieli neprevăzute sau de o situație cu adevărat șocantă, personajele din CRIME vor lua decizii surprinzătoare, care vor depăși cu mult așteptările publicului.

Într-un spectacol plin de suspans, cu o poveste reală și imprevizibilă, CRIME te va face să te întrebi cât de departe ești dispus să mergi atunci când ești la capătul puterilor.

Nu rata acest spectacol șocant și tulburător, care îți va spulbera mintea și te va face să te gândești la deciziile tale în momentele de criză.

Regie: Florin Fratila

Distributie: Florin Fratila, Eduard Bot, Ioana Chelmus, Mara Stoian, Vitalie Teleman

Durata: 1h 30

Durata: 1h30

Pradatorul

O rapire sau o poveste de dragoste ?

” Pradatorul” este o un spectacol care ascunde sub valul dulce ignorant al comediei un strigat impotriva sistemului, un protest impotriva banalului. Un spectacol care da viata  pornirilor criminale si poftelor nebune care zac in fiecare din noi.

Ben un barbat psihotic si  inadaptat la cerintele societati, o rapeste si o sechestreaza pe Gloria o tanara femeie complacuta perfect la viata anosta a omului simplu. Dupa un parcurs plin de lupte, dominare, jocuri si erotism, destinele lor se contopesc in cel mai neobisnuit mod cu putinta, ajungand amandoi  sa vada ca viata inca are surprize de oferit.

Poate o relatie sa inceapa cu o rapire? Exista sindromul Stockholm? Sau uneori sa rapesti pe cineva, este exact gura de aer de care are nevoie o fiinta umana?

“Pradatorul” este o freasca urbana care ne invita sa privim adanc in dorintele si principiile noastre.

“Omule, cica, fii supraom, inalta-te deasupra omeniei tale, pana sus in sferele trancedentale!!  Realitatea insa, ti o spun eu!! Omule ca sa fii cea ce esti, terfeleste-te… injoseste-te, coboara, mai jos, tot mai jos, jos de tot!”

Regia:

Florin Fratila

Distributia:

Iulia Alexandra Neacsu

Eduard Bot

 

Durata: 1h15

Flash-uri din sens opus

Spectacolul “FLASHURI DIN SENS OPUS” adaptare după cartea cu acelasi nume scrisă de Marian Godina prezintă drumul către maturitate al unui tânăr din Brașov care decide să devină polițist. Pe lângă personajele savuroase și poveștile amuzante, spectacolul ne permite să aruncăm o privire în interiorul acestei lumi: Poliția Română.

Textele lui Marian Godină sunt momente (în cel mai caragialian sens al cuvântului) din viaţa de zi cu zi, în care ne recunoaştem de îndată şi cu care oricine poate rezona. Personajele sale îşi pierd treptat identitatea şi devin exponenţi ai unor categorii sociale: parvenitul român care pleacă-n Italia, face o avere frumuşică, îşi cumpără maşină la mâna a doua şi-ncalcă legi prin ţară, pozând în mare afacerist; beţivanul care înjură mereu, dar recunoaşte când greşeşte, şi pe care n-ai cum să te superi. Pe lângă amenzi rutiere, Marian scrie şi texte care abundă de umor şi care reuşesc de fiecare dată să schimbe în bine dispoziţia cititorului, ducându-l până într-acolo încât ştergerea lacrimilor din ochi devine obligatorie pentru continuarea lecturii. Drept dovadă stau cei peste 140 000 de oameni care au ajuns să-i urmărească postările pe Facebook în mai puţin de jumătate de an de la apariţia primului text, precum şi miile de comentarii şi de accesări. Flash-uri din sens opus reprezintă volumul său de debut.

Limbajul povestirilor e frust, nefiltrat, dar cu atât mai autentic, dovedind faptul că autorul are ureche bună, reţine fidel detalii şi le redă într-o manieră directă, apăsând puternic pedala (auto)ironiei. Avem dinaintea ochilor un soi de oglindă a societăţii româneşti contemporane, în care se regăsesc cuprinşi în trafic inocenţi şi mârlani, tineri care se umflă-n pene de dragul unei femei sau bătrâni hârşiţi care „ştiu ei cum merg lucrurile în ţara asta“.

Durata: 1h30

Ultima halta in Paradis

O comedie spumoasa care arata cum arta de a iubi poate fi transmisa mai departe, un Don Juan autohton zdrobit de propriul stil de viata, un tanar  inocent adus in pragul sinuciderii din cauza iubiri, o doctorita superba, o asistenta pe masura si multe vizitatoare surpriza, intamplari, lectii si aventuri cat pentru o viata.

“Ultima Halta in Paradis”, una dintre cele mai reusite creatii ale autorului Valentin Nicolau,  este un spectacol care ne arata ca viata poate sa fie un mister  si o aventura continua si ne invata ca totul depinde de felul in care alegem sa o traim. Este genul de spectacol care vrei sa nu se termine niciodata si care va face sala sa rada in hobote de la un capat la altul.

Povestea incepe intr-o camera de spital rece, o camera a bolii, a suferintei, cu un barbat ajuns la capatul vietii, barbat despre care se spune ca a avut peste 10.000 de femei. Nebunia incepe in momentul in care un tanar pacient este adus in stare foarte grava din cauza unui esec in dragoste nefiind clar daca a incercat sa se spanzure, sa se inece sau  s-a electrocutat. Din mila sau din dorinta de a duce povestea mai departe Mitica il invata pe Ionel toate secretele iubirii, lectiile de viata, dans, transformadu-l pe tanarul nostru intr-un adevarat pradator si camera rece de spital intr-un colt de paradis.

Durata: 1h30

teatru

Un alt fel de fitness

Au căzut perdelele, iar femeia e expusă. Nu la cratiță, nu de mână cu copilul, ci în sala de fitness.

Femeia în sala de forță este un scenariu autohton și cât se poate de puțin surprinzător, mai ales de când societatea pretinde perfecțiunea.

Fitness este un spectacol odă pentru FEMEIE și ce este ea, după ultimele retușuri aduse de prezentul social, un spectacol dialog, frust și fresh, în care toate etichetele sociale tradiționale pică, iar ea, femeia, apară ce este și nu ce au pus-o ei, de fapt, să fie.

O ora de fitness în care exercițiile nu vor fi executate perfect, dar viata femeii va fi anlizata din punctul unu, până în prezent, trecând-o prin toate clișeele sociale actuale, într-o notă autoironică, pendulând între dramă și umor, și pedalând către corpul șlefuit cu care trebuie să te prezinți în fața societății.

Durata: 1h

Ce vine după

Ce vine după o despărțire cruntă? Cu ce pansament acoperi rana rămasă? Cu pansamentul tuturor posibilităților, căci nimic nu pare interzis sau suficient de nebunesc când vine vorba de războiul dintre sexe. Nici măcar recăsătorirea cu un animal.

Spectacolul „Ce vine după” ne deschide ușa către tărâmul nebunesc al veșnicului război, acolo unde orgoliile domină, partenerul de viață ajunge să fie un străin, iar dragostea nu are sub nicio formă rolul principal.

Două personaje bine conturate și puternice ne arată cum căsătoria nonconformistă este cea mai bună soluție atunci când cel pe care îl credeai sufletul tău pereche te-a dezamăgit.
Umorul și nebunia sunt ingredientele principale ale acestui show, dedicat tuturor celor pentru care imprevizibilul face diferența.

Această poveste reprezintă o continuare a comediei „Cum se duce totul dracu’”, dar se remarcă printr-un conținut original, independent și savuros. „Cum se duce totul dracu’”, adaptare după piesa „Crize” a aceluiași autor- Mihai Ignat, a bucurat publicul pentru mai bine de patru ani. Este un spectacol plin de umor, care a umplut sălile, fiind jucat SOLD OUT de nenumărate ori.

Acum, este vremea să vedem „Ce vine după”, un spectacol care promite la fel de mult, poate chiar mai mult.

Oare unde va duce toată această nebunie?

Durata: 1h

Cum se duce totul dracu’

Ce faci când te trezești cu un necunoscut în pat? E simplu: te îndrăgostești, ieși la câteva întâlniri, faci nunta, te muți împreună și apoi… mai bine vii să vezi cu ochii tăi cum se duce totul dracu’, pentru că dragostea este ca un câmp de luptă, unde nimeni nu câștigă. O să afli de ce ne apar fire albe după ce terminăm unele relații și de ce suntem mereu dispuși să o luăm de la capăt. Cupidon nu ține cont de cum ne dorim noi să fie sufletul nostru pereche și, de cele mai multe ori, lovește cu săgeata acolo unde nu ne așteptăm. Cu toții ne dorim să întâlnim dragostea adevărată care ne împlinește și ne face să simțim fluturi în stomac. Problema apare atunci când dragostea dă nas în nas cu orgoliul, familia neplacută a perechii noastre și cheltuielile extravagante ale partenerului. Oare dragostea adevarată înseamnă grijă, atenție, prietenie și respect sau nervi, farfurii aruncate, țipete și plânsete?

Durata: 1:10 h

Crezi c-or sa ne bata?

Tu de cât timp nu te-ai mai întrebat cine ești? Un orb în căutarea speranței pentru ziua de mâine, spunând poveștile zilelor de ieri. O funcționară față în față cu însăși Moartea. O prostituată la vânătoare de clienți americani, cântându-i la telefon copilului bolnav care o așteaptă acasă. Sunt, oare, personaje dintr-o piesă de teatru sau oglinzile societății în care ne forțăm să trăim? Poți afla la un spectacol pe cât de intens și cutremurător, pe atât de satiric și amuzant – „Crezi c-or să ne bată?” – adaptare după „Occident Express” de Matei Vișniec. Când ai verificat ultima dată dacă ești în viață?

Durata: 1:20 h

Actorul

Drumul spre succes este dificil și chair dacă te lupți cu soarta poți descoperi cu stupoare că ție nu își este scris să ai faimă. Dar daca te încăpățânezi? Dacă te hotărăști să nu ții cont de norme sociale și sa nu îți mai pese de părerile celor din jur pentru a-ți îndeplini visul? Faceți cunoștință cu Attilio – unul dintre cele mai comice și versatile personaje ale lui Aldo Nicolaj – actorul care ar fi dispus să facă orice, oricât de nedemn, pentru a obține succesul!

O comedie cu răsturnări de situație neașteptate, ACTORUL este un spectacol care vorbește despre lupta care se dă în fiecare dintre noi atunci când suntem puși în fața unor situații-limită.

Durata: 45 min  #teatrushot

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru: