Gandurile unui elev FF Academy

„Daca te trezesti in fiecare zi pe aceeasi parte a patului, iei acelasi autobuz si faci acelasi lucru zi de zi…NU se va schimba nimic in viata ta. Un moment de curaj este o batalie castigata.

” Vai fir-ar sa fie, iar nu am castigat la Loto!”

” Pai baga si tu macar 1 bilet”.

Multi dintre noi simtim ca putem sa facem mai mult decat sa fim roboti. Munca- acasa, acasa- munca, griji, facturi, scoala… Alegem sa vedem numai Gri si cand e Soare tragem draperia sau ne punem ochelari.

A fost odata ca niciodata, un baiat pe nume Teo. El avea 32 de ani si inca de cand putea sa vorbeasca ii placea sa faca lumea  sa zambeasca. El a crescut cu gandul ca trebuie sa munceasca ca sa poata sa traiasca. Timp de 12 ani el a reparat centrale termice de casa. Pana intr-o zi cand s-a hotarat sa faca ceva pentru EL macar o data in viata. Auzind gandurile lui, Universul a deschis o usa si el a intrat…iar ceea ce a urmat a fost de neimaginat. A gasit un grup prietenos, un grup calduros de oameni care l-au ajutat, oameni care l-au indrumat..

Am fost ajutat… Da! Asta este adevarul, au vazut ceva oamenii de la FF Academy in mine, ceva ce eu nu vad nici in oglinda, nici in horoscop, nici nicaieri. Ei au vazut si m-au ajutat sa am incredere in mine. Eu nu am incredere ca pot sa fac o mancare de cartofi buna, ce sa mai vorbesc despre actorie. Mi-am facut curaj sa fac ceva PENTRU MINE, nu pentru mama, nu pentru bunicu, PENTRU MINE. Si am zis DA o sa particip la cursuri si o sa ma dezlantui intr-un cadru controlat unde un Profesor poate sa imi zica CUM SA IMI CONTROLEZ EMOTIILE, starile de furie, de comedie, de tristete, sa le directionez catre personaj. Inca sunt uimit ca m-au invitat sa participt la cateva proiecte chiar daca nu am experienta pe scena. Am primit indicatii inainde si dupa ce am intrat pe scena. Mi-au aratat ca….EU sunt mai mult decat am crezut vrodata. M-au facut sa ma simt acceptat intr-o lume in care defectele sau exagerarile sunt condamnate. Am ajuns la ei Tarzan si acum ma simt Conan, este meritul lor si curajul meu. In fiecare dintre NOI exista un alt EU, care are nevoie de TINE. Fii curajos si lasa-te ajutat!

Va multumesc pentru toate ce mi-ati aratat si toate ce vor veni aici la (F)riends & (F)amily Academy!” – Teo Dragan

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.