Spectacole FF Theatre, în luna Aprilie

Programul FF THeatre complet pentru finalul lunii aprilie:

•Joi, 27 aprilie “Crezi c-or sa ne bata?”. Adaptare dupa “Occident express”, de Matei Visniec. Un spectacol viu, plin de neprevazut, unde oamenii sunt certati pt indiferenta lor, unde granitele pica si globalizarea isi da masca jos, spunand pe sleau adevarul despre occident. Distributie: Florin Fratila, Ioana Chelmus, Alex Vlad, Anastasia Dumitrescu, Anastasia Nashko si Mihai Badoi. Regie: Florin Fratila.
•Sambata, 29 aprilie “Cum se duce totul dracu’ “. Adaptare dupa “Crize” de Mihai Ignat. Ce faci cand te trezesti cu un necunoscut in pat? E simplu: te indragostesti, iesi la cateva intalniri, faci nunta, te muti impreuna si… mai bine vii sa vezi cu ochii tai cum se duce totul dracu, pentru ca dragostea este ca un camp de lupta, unde nimeni nu castiga.

“Locul actiunii” este in club A iar pentru bilete/rezervari, ne gasesti la numarul de telefon 0726887728 sau la adresa de e-mail ffteatru@gmail.com. Biletul costa 35 lei.

FF Theatre este un teatru independent, cu spectacole vii, rupte din realitatea cotidiana. Viata pe care o traim in fiecare zi, ne inspira sa interpretam roluri, unde fiecare dintre noi se poate regasi si chiar mai mult, unde fiecare se poate descoperi pe sine.

ARTICOL ORIGINAL AICI

No Comments

Post A Comment