Spectacole FF Theatre, teatru independent

FF Theatre este un teatru independent, cu spectacole vii, rupte din realitatea cotidiana. Viata pe care o traim in fiecare, ne inspira sa interpretam roluri, unde fiecare dintre noi se poate regasi si chiar mai mult, unde fiecare se poate descoperi pe sine.

In aceasta saptamana, ti-am pregatit doua spectacole pline de umor si neprevazut, unde vei afla ca existenta umana ar fi lipsita de valoare fara umor, stari, sentimente,  si senzatii. Iata spectacolele noastre:

  • Joi, 13 aprilie, de la ora 20:00. “Cum se duce totul Dracu’.” …Ce faci cand te trezesti cu un necunoscut in pat ? E simplu: te indragostesti, iesi la cateva intalniri, faci nunta , te muti impreuna si…….mai bine vii  sa vezi cu ochii tai cum se duce totul dracu, pentru ca dragostea este ca un camp de lupta, unde nimeni nu castiga. O sa afli de ce ne apar fire albe in cap dupa ce terminam unele relatii si de ce suntem mereu dispusi sa o luam de la capat.

durata: 1:10 h

  • Vineri, 14 aprilie, de la ora 20:00. “Crezi c-or sa ne bata ?” Un spectacol plin de neprevazut, unde oamenii sunt certati pt indiferenta lor, unde granitele pica si globalizare isi da masca jos, spunand pe sleau adevarul despre occident. Americani, tigani, teroristi, actori , politisti, curve, pesti si asistenti de pesti te vor face sa razi cu pofta si poate sa deschizi ochii mai larg.

durata: 1:20 h

Spectacolele se joaca in club A (strada Blanari nr.14) iar un bilet  costa 35 lei.  Pentru rezervari ne gasesti la numarul de telefon 0726887728 sau la adresa de e-mail ffteatru@gmail.com.

 

ARTICOL ORIGINAL AICI

No Comments

Post A Comment