Spectacole

Aici găsești stagiunea noastră spectacole  în toată splendoarea ei. Cauta printre ele spectacolele shot, cele de 45 de minute! Este un nou concept inventat de noi.
Stupid Crazy Love

Crazy Stupid Love

Interzis persoanelor sunt 18 ani, persoanelor pudice si persoanelor care nu vor sa plece cu intrebari acasa !!
” Stupid Crazy Love ” este un spectacol definit de adevarul dur al relatiilor interumane, si ne prezinta detaliat si franc toate trairile care ne ghideaza pasii in viata de zi cu zi, iubire, dorinta, gelozie, imfatuare, ura sau plictiseala, toate aceste trairi trasformandu-ne intr-un carusel emotional care zboara cu o viteza exorbitanta, tragandu-ne in cele mai mari hauri si aruncandu-ne pe cele mai inalte culmi.

10 personaje sunt prinse intr-o plasa formata din minciuna, sex, secrete, bani si putere, si ofera spectatorului posibilitatea de a deveni un ” voyer” descoperind trairi si scene de multe ori prea aproape de sine pentru propriul comfort.
Nimeni in viata nu este nici inger, nici drac, toti suntem duali si ne jucam rolul impus de clipa.

” Ancoram….legam parama …..cu putin noroc facem valuri…dar pana la urma, nu avem nici un control asupra oceanului ”
Profesor coordonator : Florin Fratila

Durata: 2h20

Spectatorul condamnat la moarte

Spectatorul condamnat la moarte

,,Spectatorul comandat la moarte” de Matei Vişniec

O comedie care depaseste cu mult barierele conventionalului, plina de intamplari si surprize neasteptate care trasforma publicul in personaj, incercand sa arate felul in care oamenii sunt si vinovati si nevinovati de tot ce se intampla in jurul lor.

Spectacolul nu este doar o parodiere a actului juridic ci si un eseu asupra adevarului absolut, transformand avocatii apararii in acuzatori, angajatii teatrului in martori si publicul spectator in acuzat.

Orice alta informatie ar strica din misterul si surpriza absoluta al acestui text. Va asteptam !!!

“De unde stii ca textul nu este o improvizatie care spune adevarul, pacalindu-I pe toti cei care asculta?”

Profesor coordonator – Ioana Chelmus

Durata: 2h

spectacol de teatru

Orchestra Titanic

„Orchestra Titanic’’ de Hristo Boicev
O comedie absurda cu grave tente filozofice despre dorinta de a schimba starea lucrurilor si evadarea din realitate, ridicand o singura intrebare cu nenumarate raspunsuri.
Spectacolul ne aduce pe un peron in care nu opreste niciodata nici un tren, prezentand viata anosta si repetitiva a patru persoane respinse de societate ajunse in punctul in care alcoolul le devine singurul aliat si disperarea singura credinta. Doko, Liubka, Meto si Luko, isi doresc un singur lucru, sa plece din aceasta gara, sa evadeze, dar ce te faci cand ti se intampla ce iti doresti dar nu este deloc ce ai visat.
“Visul nu inseamna viata, doamnelor si domnilor, cu toate ca viata este vis!’’
Va asteptam la un spectacol care combina umorul cu magia, muzica cu filozofia, arta cu uratul, dand nastere unul povesti unice si pline de momente care te vor lasa cu gura cascata si mintea plina de idei.

Profesori coordonatori : Florin Fratila si Sabina Preda

Durata: 1h 30

Dawn Way

DAWN WAY de Oleg Bogaev, este o comedie neagra care vorbeste despre dualitatea oamenilor, despre alegerile pe care trebuie sa le facem in fiecare moment, despre asemanarile dintre oameni indiferent de crestere, statut sau functie. Politisti, infractori, doctori, deputati sau garzi de corp, toti au un singur scop, sa isi salveze propria piele.

Un spectacol care supune la test principiile si valorile fiecaruia dintre noi, tu ce alegere ai face daca ai stii sigur ca nu te vede nimeni ?

Drumul spre iad este pavat cu intentii rele !!!

Profesor cordonator: Florin Fratila

Durata: 1h 10

E suflet in poezie

Un spectacol care arată ce este poezia cu adevărat și cum poate ea să fie dramatizată și adusă pe scenă intr o formă nouă, formă care sa dea viață, mai bine ca niciodată, gândurilor si dorințelor marilor artiști ca George Coșbuc, Mihai Eminescu, Lucian Blaga, I.L. Caragiale, George Topârceanu.

Poezia, pe lângă minunata funcție estetică, rimele superbe, multitudinea de figuri de stil, este un lucru simplu, o poveste. O poveste care comprimă iubire, dramă, istorie, comedie și varsă in sufletul oamenilor intr-un timp atât de scurt, o mare de trăire.

Rețeta este simplă: poezii minunate, elevi care reprezintă ceea ce este mai bun, mai valoros, in comunitatea și școala noastră. Am presarat deasupra unele dintre cele mai bune creații muzicale ale tuturor timpurilor și a ieșit un spectacol care sperăm să vă atingă propria esență și să vă facă sufletul să vibreze.

Profesor coordonator: Florin Frățilă

 

Durata: 1h 30

Prea suntem mulți în aceeasși barcă

”Prea suntem mulți in aceeași barcă” de Matei Vișniec – adaptare după Occident Express

Tu de cât timp nu te-ai mai întrebat cine ești?

Un orb în căutarea speranței pentru ziua de mâine, spunând poveștile zilelor de ieri. O funcționară față în față cu însăși Moartea. O prostituată la vânătoare de clienți americani, cântându-i la telefon copilului bolnav care o așteaptă acasă. Sunt, oare, personaje dintr-o piesă de teatru sau oglinzile societății în care ne forțăm să trăim?

Vă așteptăm la un spectacol viu și plin de neprevăzut.

Profesor coordonator: Ioana Chelmuș

Durata: 1h 30

Audiția

Șase femei se lasă seduse de ideea unei vieți mai bune în străinatare și participă la o audiție organizată de o prestigioasă firmă japoneză, ce oferă slujbe atractive în domeniul showbiz-ului în Singapore, tuturor femeilor talentate, cu aptitudini artistice, mai ales dans și interpretare vocală.

Profesor coordonator : Florin Fratila

Durata: 1h  

LES UNIUN EROPEN

Matei Vișniec și realitatea lui absurdă se integrează perfect în contextul social actual, context în care tipologii de personaje
neașteptate conturează esența vieții. Dinamic, real și îndrazneț, spectacolul ”Les Uniun Eropen” este un canvas de situații
scoase din viața de zi cu zi.

Avem puse deoparte ingredientele principale ale societății europene moderne, pe care le mixăm cu energie și multă, multă comedie.

Profesor coordonator : Florin Fratila

Durata: 1 h

Lecția de cerșit

LECȚIA DE CERȘIT- Spectacol învelit în realitate, cu garnitură de comedie

Ingrediente:
Scrierile absurde ale lui Matei Vișniec
Actori amatori talentați
Viziunea regizorală a profesorului coordonator
Scena
Luminile
Publicul
Ingredientul secret

Mod de preparare:

Se iau câteva texte ale lui Matei Vișniec și se trec prin filtrul profesorului coordonator. Se prelucrează după nevoie, până se obține un amestec inedit de situații, tipologii de personaje și realitate.
Se adaugă amestecului cursanții grupei de elită FF Academy, alături de repetiții, multă muncă si un ingredient special: talent. De asemenea, se adaugă treptat, în cantități mai mici, sau mai mari, ingredientul secret 🙂

Scena este pregătită în prealabil cu lumini, iar pe margini se presară un ingredient esențial: publicul. Se adaugă amestecul obținut și se lasă la foc dinamic, animat. Rezultatul, LECȚIA DE CERȘIT, se decorează din belșug cu aplauze și zâmbete.

Profesor coordonator : Florin Fratila

Durata: 1 h

Un bărbat și mai multe femei

Într-o lume în care ”barbatii sunt de pe marte, femeile sunt de pe venus”, comunicarea reprezintă o valoare nestemată.
Pătrundem în lumea Garunski și a călătoriei sale în rezolvarea eternului conflict dintre bărbat și femeie prin cunoașterea tipologiilor feminine precum femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă, femeia romantică.

Spectacolul absolvenților promite să vă însoțească într-o călătorie ce vă va provoca un amalgam de sentimente!

Profesor coordonator: Florin Frățilă

Durata: 1h

Extrem

Piesa Extreme, prin complexitatea ei, aduce în prim plan tema violului și a impactului pe care acest lucru îl are în realitatea persoanelor implicate.

Extreme este povestea unei femei atacata în propria sa casă de către un violator. Marjorie reușește să facă față atacului și chiar să răstoarne situația, preluând controlul asupra călăului.

Răsturnarea situației o pune însa acum pe Marjorie în dilema victimei devenită călău: să acționeze conform sistemului democratic, incapabil de a condamna atacatorul făra dovezi sau să apeleze la justiția proprie, devenind la randul ei un criminal?

Urmeaza o ora în care toate principiile vor trece printr-o situație extremă.

Intrarea la eveniment este liberă.
Interzis persoanelor sub 18 ani.

Profesor coordonator: Florin Frățilă

Durata: 1h 30

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru: