Despre FF Theatre Academy

Scoala de actorie FF Academy

Descopera cursurile noastre si vei primi mai mult decat te astepti! Cursuri de actorie, de improvizatie, de dezvoltare personala, de public speaking, de dictie, de leadership, de miscare prin dans contemporan.

Cine suntem?

O echipă tânară,  cu o experiență de peste șase ani în domeniul artelor și entertainmentului, iar scopul nostru este acela de a ajuta cât mai multi oameni să înțeleagă cât de important este teatrul și cât de valoroasă devine această artă pentru fiecare,  atunci când este aplicată în viața de zi cu zi.

Plecăm la drum cu o metodologie bine pusă la punct, realizată de profesioniști, care au observat necesitatea teatrului și au întâmpinat-o prin programe diferite, în funcție de profilul fiecărui cursant.

De ce facem asta?

Totul a pornit din visul nostru de a face lucrurile mai bine, fiind nemulțumiți de nivelul și suficiența care se găsesc azi în tara noastră, la nivel de pregătire teatrală.  Suntem siguri că într-o zi vom depăși facultățile de profil, prin capacitatea de adaptare la zilele noastre și prin dorința de a demitiza teatrul, aducându-l de la stadiul de artă sacră la cel de beneficiu personal accesibil oamenilor de pretutindeni.

studenti
actori

Ce oferim mai exact?

În primul rând, cursuri de actorie, de dicție și improvizație, la finalul cărora fiecare grupă de cursanți va susține un spectacol cu public. Apoi, pentru că nu ne dorim să ne limităm și scopul nostru e ca fiecare cursant să se regăsească în oferta noastră, oferim și cursuri de dezvoltare personală, de muzică, de creativitate, de design și…orice altceva îți mai trece prin cap! Dacă îți dorești să înveți ceva anume, dar domeniul de care ești interesat nu se regăsește în oferta noastră, te rugăm să ne contactezi și să ne povestești despre pasiunea ta, iar noi vom face tot posibilul să organizăm un curs special pentru tine!

Cui ne adresam?

Școala de actorie se adreseaza oricui. Suntem convinși de faptul că nu există oameni care nu au înclinație care arte, ci doar oameni care nu au găsit cadrul potrivit pentru a se putea desfășura. De asemenea, age is just a number ☺

FF Theatre este o Școala de actorie  dedicată tuturor celor ce vor să se dezvolte prin intermediul artelor, vor să iasă din zona de confort și să-și dezvolte imaginația.  Cursurile sunt împărțite pe categorii, în funcție de nevoile fiecăruia, programa adresându-se atât amatorilor, cât și profesioniștilor.

De ce sa ne alegi pe noi?

Nu ne place falsa modestie, așa că o spunem deschis: pentru că suntem cei mai buni! (Iar la cursurile noastre se râde mai mult decât oriunde ☺)

Unde au loc cursurile?

În Centrul Vechi, Starda Smârdan, nr. 5bis, într-o școală chic, cu studio foto și video și o grămadă de spațiu pentru ca fiecare cursant să aibă suficient spațiu de mișcare.