Senzații noi

joi07mar7:00 pmjoi8:20 pmSenzații noi

Detalii spectacol

Amuzant. Realist. Inovator

Experimentează o nebunie comică menită să te confrunte cu adevăruri adânc înrădăcinate, pe care, de obicei, le evităm. „Senzatii noi” nu este doar un spectacol, ci o călătorie psihologică, o provocare a gândirii tale, unde frontierele dintre normalitate și excentricitate se estompează.

„Senzatii noi” – O călătorie tulburătoare în universul nostru paralel, unde realitatea și arta se întâlnesc într-o explozie de senzatii noi. Printr-o manipulare abilă a emoțiilor, spectacolul devine un vârtej captivant care te va prinde în mrejele sale și nu te va lăsa să scapi.

Nu o sa-ti oferim mai multe detalii pentru ca ar diminua impactul pe care o sa-l resimti. Devaluim  doar o fraza care rezoneaza cu fiecare privitor:

„Ascultă-mă, băi, regizore, viața bate teatrul tău la curul gol!”

Mihai Ignat, maestrul din spatele acestui text, te va purta prin labirintul inovator al experiențelor teatrale, fiind unul dintre cei mai prolifici dramaturgi ai timpurilor noastre, fiind castigator a două premii UNITER pentru „Cea mai bună piesă a anului”.

Prinde locurile tale și lasă-te prins în valul de senzații noi – pentru că, în final, teatrul nu este doar despre spectacol, ci și despre transformare și descoperire personală. Nu pierde ocazia să trăiești această experiență extraordinară!

Regie: Eduard Boț

Distribuție: Daniela Purcărea, Mara Stoian, Teodor Drăgan, Eduard Boț

După textele lui Mihai Ignat: „Nu înțeleg ce se întâmplă” și „One man show”

Durată: 1h20

CAND?

(Joi) 7:00 pm - 8:20 pm

UNDE?

FF Theatre

Centru Vechi, Smardan 5 bis, et. 1

Organizator

FF Theatre

contact@ffentertainment.ro

Learn More

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.