Spectacole

Cele 3 fantastice! Aici vei avea mereu o selecție cu cele mai noi, frumoase, incitante, bune si nebune spectacole ale noastre.

„Killer Joe” un spectacol de teatru care o sa-ti spulbere mintea si o sa-ti depaseasca asteptarile. Un spectacol nebun si imprevizibil, o poveste reala si plina de suspans despre ce sunt in stare sa faca oamenii cand sunt disperati .

„Flash-uri din sens opus” prezintă drumul către maturitate al unui tânăr din Brașov care decide să devină polițist. Pe lângă personajele savuroase și poveștile amuzante, spectacolul ne permite să aruncăm o privire în interiorul acestei lumi: Poliția Română.

O rapire sau o poveste de dragoste ? ” Pradatorul” este o un spectacol care ascunde sub valul dulce si ignorant al comediei, un protest impotriva banalului. Un spectacol care da viata pornirilor si poftelor imorale care zac in fiecare dintre noi.

chelmus
Ioana Chelmus
``Am spus “DA!” hotarat atunci cand teatrul m-a cerut de sotie si de atunci suntem impreuna la bine si la rau, pana cand moartea ne va desparti.``
florin
Florin Fratila
``Ca sa fii actor trebuie sa faci un singur lucru, sa-ti lasi imaginatia la joaca!``
mihai
Mihai Badoi
“Teatrul este pasiune, este profesie, este viata.”
anastasia
Anastasia Dumitrescu
“Imi doresc sa ma apropii cat mai mult de teatru si sa mi-l fac cel mai bun prieten.”
vlad
Alex Vlad
“ Daca ar veni ziua în care nu as mai simti acel imens gol in stomac inainte de spectacol, as renunta la a mai urca pe scena. Actorul fara emotie este inutil.”
ivanna
Ivanna Ravac
“Cine-a spus că intr-o cizma nu incap doua picioare? Sunt ba emoție, ba forta. Iar pe scena sunt... cine vrei tu.”
Teatru

La noi poti sa te bucuri de un spectacol..

Bauturi

in timp ce iti bei berea linistit…

Mancarica

sau mananci o salata sanatoasa.

FF Theatre?

Un teatru mic… pe langa niste teatre foarte mari. Dar are ceva special: nu are reguli si este liber. O sa facem teatru, o sa dansam, o sa luam cele mai bune carti si o sa le dramatizam, o sa fim seriosi, o sa radem, o sa fim aroganti, o sa fim vulgari si o sa fim cuminti. Vino sa vezi ce inseamna asta si la ce minunatii duce libertatea creativa.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru:

O sa primesti discounturi la piesele de teatru si la cursurile noastre.

Vei fi la curent cu toate spectacolele si evenimentele noastre.

Promitem sa-ti trimitem newsletter doar cand avem ceva de comunicat.

    Sorry, no posts matched your criteria.